Aurelia Visinescu a construit Crama în 2003 ce are o suprafață de 76 hectare în Dealul Mare. Suprafata ce include localitățile Săhăteni, Năeni și Finteni. Aurelia Vișinescu este una din cele mai ultramoderne crame, fiind compusă dintr-o cramă de maturare a vinurilor în bariques și o linie de îmbuteliere. Crama Aurelia Vișinescu este foarte mare, având două linii separate de producție complet automatizate.  Cu fermentare controlată atât pentru vinurile roșii cât și pentru cele albe, precum și facilități pentru o producție de aproximativ 1000 de tone de struguri. Fiind realizată și cu pivniță subterană, aceasta este dotată cu 160 de bariques și o linie automată de îmbuteliere pentru 1500 de sticle cu o capacitate de 75 cl pe oră.

Vinurile de la crama Aurelia Vișinescu sunt caracterizate de aciditate, mineralitate, aromă și culoare. Eticheta face ca vinurile să devină cu adevărat memorabile. În spatele creării vinului de succes Bauer, se află enologul german. Oliver Bauer care consideră că vinul se aseamănă cu arta și că totul nu este decât o chestiune de gust. Vinul Bauer de la brandul Aurelia Vișinescu a fost creat pentru a fi lăsat moștenire deoarece vinul în sine nu este special numai din punct de vedere al gustului. Si din punct de vedere al brandului. Cu 20 de ani de experiență în industria vinicolă, Aurelia Vișinescu de pe Domeniile Săhăteni. Este un vinificator român de cea mai bună calitate. Vinurile sale sunt deosebit de populare în Europa, în țări precum Olanda și Belgia.  Si în Asia în țări precum China și Japonia. De asemenea, se încearcă popularizarea vinurilor și în Marea Britanie.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.